2 personen
Verhit een pan met water. Doe de kipfilets hierin zodra het water kookt. Kook de kipfilets in circa 15 tot 20 minuten tot ze helemaal gaar zijn. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes doormidden. Hak de knoflook en ui fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Fruit hierin de ui en knoflook. Haal de kip uit de pan met water. Trek de kip met twee vorken uit elkaar. Zo ontstaat pulled chicken! Voeg deze stukjes kip toe aan de ui en knoflook.
Voeg een flinke scheut ketchup toe aan de kip en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en wat chili. Schep het geheel goed door elkaar en bak het nog twee minuutjes tot het goed warm is.
Leg wat sla op de wraps en schep het mengsel hierop. Maak het af met wat tomaatjes en avocado. En vergeet de wraps niet rijkelijk te dippen in de Yildriz Turkse Knoflooksaus!
Afiyet olsun
Dit recept werd gedeeld door Yildriz Fan Anja van Zundert. Wil jij ook jouw favoriete recept met ons delen? Vooral doen, dan maak je kans op een prijzenpakket!